Sex guides

Analsex

20 bedste stillinger til analsex

Savner I inspiration til frække analsex-stillinger, så har vi samlet de 20 bedste, som I begge nok skal få en masse sjov ud af 😉

analsex-stillinger

 

Hvorfor?

I mange år har analsex været noget af et tabubelagt emne, men heldigvis er det i dag noget, mange dyrker, kan tale om og mange som der er nysgerrige efter at prøve.

Største udvalg af anal sexlegetøj, se her

Analsex kan være en bagdør til mange glæder, men er du på ukendt grund er det en god idé på forhånd at undersøge, hvad du kaster dig ud i. Hvad skal man være opmærksom på, inden man prøver analsex, hvordan skal man træne sig op til analsex, og er der nogle absolutte do’s and dont’s? Læs med i denne guide og få svar på de mest hyppige spørgsmål om analsex, og bliv godt klædt på til selv at komme i gang.

Vi har ligeledes krydret artiklen med en video samt billeder af de 20 bedste stillinger til analsex. God læselyst 🙂

Gør analsex ikke ondt!

Det er vigtigt med god tid til at varme op, så du er tændt inden I kaster jer ud i analsex – og der skal øvelse til. I kan for eksempel starte på analsex med en lillefinger og så gå op i størrelse med to fingre, en buttplug eller dildo, indtil du er klar til hans pik. Et varmt bad kan løsne dig lidt op og få dig til at slappe af på forhånd, og så er masser af glidecreme et must. Der findes også særlige sprays til analsex (analsprays) i sexbutikker, der virker let bedøvende/afslappende og løsner op. Husk altid at have masser af tålmodighed, så får I den bedste oplevelse.

Undgå at analsex griser

Dyrk aldrig analsex på fuld mave. Endetarmsåbningen er en udgang, der normalt ikke er særlig beskidt, hvis du sørger for at skylle efter med vand og evt. en intimsæbe. Hvis du gerne vil være ekstra ren, inden du dyrker analsex, kan du investere i en anal douche med en sprøjte som fyldes med lunkent vand. Der findes flere forskellige slags anal douches, og visse kan du også montere direkte på blandingsbatteriet eller vandhanen. Se udvalget nedenfor ved at klikke på den grønne knap:

Anal-rengøring, køb her

En endetarmsskylning skal foretages mindst to-tre timer før analsex, så kroppen kan nå at komme sig.

Hvis det ender med et griseri?

Jo mere analsex du dyrker, jo mere sandsynligt er det, at der på et tidspunkt sker et “uheld”. Hvis der pludselig kommer noget ud, imens I er i gang, så smil, snup noget papir og kom videre. Det hedder analsex, og begge parter må være bevidste om og være i stand til at acceptere, at det kan ske.

Hvordan vælger jeg det rette analsex legetøj?

Vælg altid en buttplug eller en dildo med bred base, et håndtag eller en “stopper” i bunden, så den ikke kan smutte op, og I ender med en pinlig tur på skadestuen. Ellers sætter kun fantasien grænser, men vælg eventuelt en buttplug eller en dildo, der ikke er for stor, så den kan bruges til opvarmning til analsex.

Største udvalg af anal sexlegetøj, se her

Buttplugs kan fås i alverdens størrelser – fra fingerstørrelse til de helt ekstremt store. Nogle kan vibrere, og nogle er trådløse. Andre sættes bare op og pirrer fint i sig selv. En analkæde kan også være meget stimulerende. En måde at bruge dem på, er ved at sætte den op og så trække den forsigtigt ud, når du klimakser, for at forhøje og forlænge orgasmen. En buttplug er nok den mest kendte blandt analsex legetøj.

Hvis I er til rimming (at blive slikket i numsen), kan I prøve at bruge slikkelapper, der er en form for latexserviet, som I lægger over numsehullet for at dække det til, før I slikker.

Hvordan får man mest ud af analsex?

Der er masser af nerveender i og omkring numsen, så prøv dig frem: Nogle kvinder kan godt lide at stimulere klitoris samtidig med analsex. Så kan du få to slags orgasmer samtidig. Dit G-punkt kan også stimuleres ved analsex, hvis I retter pikken eller legetøjet mod skedevæggen.

Hvordan undgår man sygdomme og bakterier?

Analsex regel nummer 1: adskil spor 1 og spor 2. Problemerne med analsex og sygdomme opstår, hvis pikken først har været i numsen, og så kommer ind i skeden, så overføres bakterierne. Brug et kondom, som så skiftes, hvis du går fra spor 2 til spor 1, og brug i øvrigt altid kondom, hvis du har skiftende partnere. Endetarmens slimhinde er ekstra sårbar, fordi den er meget tynd, og der let kan komme små rifter i den.

Hvordan finder jeg den rigtige glidecreme?

Når du dyrker analsex er reglen for glidecremen, at du ikke skal vælge en oliebaseret glidecreme, for eksempel vaseline. Det mørner kondomet, og det kan irritere slimhinderne. Hold dig også fra cremer med duft, farve eller en masse kemikalier – f.eks. den økologiske YES. Vælg en god, tyktflydende glidecreme på vand- eller silikonebasis, evt. med en smag, ingen af jer har noget imod, og som nemt kan skylles væk.

Bedste anal glidecreme og spray, køb her

Hvordan får jeg ham til at prøve analsex?

Nogle mænd finder analsex grænseoverskridende. Start stille og roligt op, og spørg åbent ind til, hvad han har lyst til. Hvis han sætter hælene i, så prøv at lokke ham med en helt ny seksuel oplevelse for jer begge to, som I kan prøve i hans eget tempo. Det samme gør sig gældende med brug af anal sexlegetøj, start stille og roligt ud.

Hvad gør jeg bagefter?

Efter endt analsex er det en god ide at drikke en masse vand og eventuelt tisse bagefter. Begge dele skyller bakterier væk og renser ud. Du kan også tage et varmt bad. Et andet tip er at smøre med kopattesalve, der virker lettere desinficerende og afhjælper små rifter og eventuel ømhed.

Erotisk film med analsex

Tænder du på analsex, og vil du have lidt inspiration til at tage skridtet? Så se videoen herunder, hvor “dronningen af analsex” har fuldbyrdet analsex.

Numsen

Hele dit bagparti er en vidunderlig kilde til lyst og fornøjelse, og med det rette legetøj kan du havne i den syvende himmel af ren og skær orgasme. Læs med herunder og få vores tips til legetøj der er fantastisk til balder og anal.

Balderne

Til balderne kan du bruge mange forskellige pirrende og frække ting – her er nogle forslag:

Massageolie:

De kan efterhånden fås i alverdens forskellige udgaver – økologiske, parabenfrie, med smag og endda spiselige.

Spankere:

De kommer i forskellige størrelser og materialer, f.eks. læder eller ruskind. Nogle er flade og nemmere at kontrollere. Andre kan være ridepiske og endnu andre med “haler”. Det er bare et spørgsmål om temperament og smag.

Største udvalg af anal sexlegetøj, se her

Der er masser af legetøj at finde inden for hjemmets egne fire vægge, f.eks. en pyntefjer, isterninger fra fryseren, en hårbørste, et læderbælte og almindelig bodylotion til baldemassage (obs: må ikke bruges som glidecreme).

Alt du skal vide om numsen

Måsen, røven, ladeporten, popo’en, bagdelen, enden… Kær numse har mange navne. Og der er endnu flere til det, der gemmer sig mellem de bløde balder. Hele dit bagparti er en vidunderlig kilde til lyst og fornøjelse – lær at få det bedste ud af det.

Numsen signalerer frugtbarhed og styrke…

Siden mennesket begyndte at gå på to ben, udviklede vi kraftige sædemuskler og dermed også en veludviklet bagdel. For kvindens vedkommende er hendes numse en reklame for hendes frugtbarhed, da det fra naturens side altid har været et sundhedstegn, hvis en kvinde har en rund og fyldig bagdel – her kan manden se hendes fertilitet og på den måde sikre sig, at hun er fødedygtig.

Omvendt finder kvinder det typisk tiltrækkende, hvis en mand har en muskuløs bagdel – for oprindeligt blev det betragtet som et tegn på hans styrke og evne til at støde til med pikken, men også et signal om, at han vil være en god far for sine børn.

Numsen er en vigtig kropsdel, da den har flere funktioner: På grund af dens placering på kroppen, er den det oplagte valg, når vi skal sidde ned. Og uden den – eller rettere det, der gemmer sig mellem balderne – kan vi ikke komme af med vores mad, når vi har fordøjet den.

Numsens mange betydninger

numsen Numsen har altid haft en stor signalværdi for begge køn. Derfor har det også gennem tiderne været oplagt at give den lidt ekstra opmærksomhed. I slutningen af 1800-tallet var det højeste mode, at kvinderne brugte et stativ under deres kjoler, så deres bagdele kom til at se enorme ud. Den idé har vi på sin vis overført til i dag, hvor man mange steder kan købe “bottom pads”, der er balde-indlæg, som får numsen til at se rundere, fyldigere og mere struttende ud. Nogle kvinder betaler også for at få baldeimplantater af samme grund. På den anden side er G-strengstrussen et godt eksempel på, at vi også gerne viser så meget af måsen frem uden at være direkte nøgne.

Men den er ikke kun til at nyde synet af – eller forbeholdt praktiske gøremål. Balderne og anus er udstyret med et hav af sensitive nerveender, der kan give os uanede mængder af nydelse, hvis de stimuleres. Men numsen har også altid været et modsætningsfyldt område. Udtrykket “at stramme balderne” bruges, hvis man vil have en til at tage sig sammen, hvor man altså tillægger måsen, af alle kropsdele, den vigtige funktion i at være beslutningsdygtig og at man strammer sig an. Anderledes var det i gamle dage, da den blev brugt som afstraffelse, hvis man fik en decideret endefuld. Det var meget mere ydmygende og skamfuldt at få et rap i røven end et par på kassen. Mange tænder i øvrigt stadig på det ydmygende element og bruger smæk som en del af legen med dominans.

Numsehullets hemmeligheder

Anus er godt gemt af vejen bagtil, og det er da også de færreste der ved, hvordan deres egen ser ud. Det er jo ikke lige frem den del af os selv, vi oftest kigger på i spejlet, når vi gør vores morgentoilette. Og det er for mange stadig også “forbudt” område, ikke noget vi taler om, og slet ikke noget vi visuelt vil have noget at gøre med.

Det eneste tidspunkt, hvor de fleste nok har stiftet bekendtskab med andre numsehuller, er, hvis de f.eks. har set pornofilm, hvor der dyrkes analsex. Men det er ofte et skævvredet og idealiseret billede, vi får dér, for samtidig med, at der kommer mere og mere fokus på den kropsdel, er den også blevet underlagt et skønhedsideal, som ikke nødvendigvis står mål med virkeligheden.

Lige såvel som nogle kvinder lægger sig under kniven for at få udført intimkirurgi, bl.a. ved at få “rettet” på deres kønslæber, er det også blevet mere udbredt med analblegninger, hvor man får bleget sit numsehul, så det ikke fremstår så mørkt i sin fremtoning. Nogle underlægger sig endda også kosmetiske operationer dér, forf.eks. at udglatte eventuelle ujævnheder, så det ikke ser så “krøllet” ud. Og det er en tendens, der i nogle tilfælde kan få alvorlige konsekvenser, hvis f.eks. ringmusklen tager skade under indgrebet. På samme måde, som der sidder tusindvis af følsomme nerveender i skeden, er der også masser af følsomhed i anus, som rigtig mange føler stor lyst og nydelse ved at få stimuleret, enten ved at blive rørt, slikket eller ved direkte analsex.

Største udvalg af anal sexlegetøj, se her

For mænds vedkommende sidder et af deres mest eff ektive stimuleringspunkter også oppe i anus, nemlig prostatakirtlen, der er på størrelse med en kastanje og som ved stimulering kan give ham ekstra stor nydelse. Om du eller din partner tænder på at blive stimuleret i og omkring numsehullet er noget, I kan udforske i det tempo, der nu passer jer. Husk, at der ikke er noget at skamme sig over, så længe I begge nyder legen. Det er egentlig bare et spørgsmål om temperament og lyst. Men for nogles vedkommende kan det være lidt af en aha-oplevelse at inddrage denne kropsdel i de seksuelle lege, fordi det er så følsomt et område – på mange måder.

Giv balderne lidt ekstra opmærksomhed

  • Smør hele bagpartiet ind i massageolie, og giv hinanden en ordentlig omgang blød og lækker baldemassage. Husk også at massere på siden af balderne, da det er dér, mange af de muskler vi bruger til at sidde med, er. Og de fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Lad også dine tommelfingre glide ned langs halebenet, helt ned til anus. Der får du fat i de lidt forsømte muskler – og så er det både pirrende og intimt.
  • balder Du kan også bruge hele kroppen til at massere. Smør brysterne og maven ind i olie, og gnub din krop op imod hans balder, så han rigtigt kan mærke din varme og dine kurver.
  • Når du skal røre ved et par balder, behøver det ikke altid være i form af dyb massage eller grov-gramseri. Prøv at nusse, kærtegne og stryge dem blidt med fingerspidserne, en fjer eller det mere pirrende, en isterning.
  • En anden måde at berøre balderne på, kan være med tungen. Det kan føles superfrækt og ophidsende med en blød tunge og den varme ånde, og du kan jo både gøre tungen spids eller fl ad og så slikke henover og rundt på balderne.
  • Hvis der skal lidt mere saft og kraft bag baldeberøringen, kan du prøve med nogle smæk. Det er en god idé at starte blidt for på den måde at varme vævet op: Start med små, lette smæk med flad hånd, og sæt så efterhånden lidt mere kraft bag, indtil du kan give den fuld gas og klaske mere til.
 • Skal det være lidt mere hardcore, kan du bruge dine negle til at rive med og bore ned i balderne. Og hvis du vil udvide smække-repertoiret fra bare at bruge hånden, kan du prøve med diverse spankere og piske. En hårbørste kan også være ganske effektiv og give virkelig ømme (men dejligt varme) balder.

Leave a Comment

8 Comments